Ανακαλύψτε την Ελλάδα με τον πιο
μοναδικό τρόπο!

Οδηγήστε το τετράτροχο ηλεκτρικό EZraider, που μπορεί να σας οδηγήσει όπου κανένα άλλο όχημα δεν μπορεί!

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ

Εξερευνήστε την Ελλάδα με το EZRaider

Οδηγήστε το τετράτροχο ηλεκτρικό EZraider, που μπορεί να σας οδηγήσει όπου κανένα άλλο όχημα δεν μπορεί. Επισκεφθείτε πληθώρα ιστορικών τοποθεσιών με υπέροχη ομορφιά και μεγάλη ιστορική σημασία, εξερευνήστε τη μαγευτική φύση και τοπία, ενώ παράλληλα ανακαλύπτετε τα hot spots και τον πολιτισμό της περιοχής. Η πιο premium και διασκεδαστική εμπειρία για επισκέπτες που θέλουν να τα δουν όλα και έχουν περιορισμένο χρόνο.
ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Καθημερινές περιηγήσεις και βολικές ώρες

Οι εκδρομές είναι διαθέσιμες σε βολικές ώρες καθόλη την διάρκεια της ημέρας και παρέχονται από φιλικούς ντόπιους οδηγούς που κάνουν την περιήγησή σας μια ξεχωριστή εμπειρία.
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Εξατομικεύστε την περιήγησή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας και ας συζητήσουμε αν μπορούμε να εξατομικεύσουμε την εμπειρία της περιήγησής σας, προκειμένου να συμπεριλάβουμε μόνο τα αξιοθέατα και τα μέρη που θέλετε να επισκεφτείτε!
ΤΑ TOURS ΜΑΣ

Athens City Tour

Μια ιδιωτική περιήγηση στα αξιοθέατα που προσφέρει έναν άνετο τρόπο να ανακαλύψετε τα κορυφαία ορόσημα, τα κτίρια του πραγματικού κόσμου, την καθημερινή ζωή και τον πολιτισμό του ελληνικού λαού. Η ξενάγηση ξεκινά από την Ομόνοια, ακολουθεί τους πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας και περνά από την τοπική Βαρβάκειο Δημοτική Αγορά, Ψυρρή, Θησείο, Ακρόπολη, Μουσείο Ακρόπολης, Εθνικό Κήπο, Ζάππειο Μέγαρο, Ναό Ολυμπίου Διός, Πλάκα, Μοναστηράκι και την αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά, πριν επιστρέψουμε στο σημείο συνάντησης μας. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης κάνουμε στάση για καφέ και παραδοσιακά κεράσματα, καθώς και για αναμνηστικά.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε Μαζί μας

EZRaider Greece by

GET 10% OFF

Book Online or via WhatsApp and get 10% Off!
Scan the code